pablos83 22.12.2018 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2018 Witam wszystkich. Planuję zakup chłodziarko - zamrażarki w cenie do 2200 zł i chciałbym wybrać najlepszy model. Moje wymagania są dość proste: - wolnostojąca - szerokość standardowa 60 cm - wysokość max 192 cm - pojemność netto: nie mniej niż 210 i 90 litrów Osobiście rozważam zakup: Samsung RB33N341MSS Whirlpool WNF8 T3Z X H Czy w tej cenie można kupić jakąś inną, lepszą od tych które rozważam? Będę wdzięczny za pomoc w wyborze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafiRuX 10.04.2019 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2019 pablos83, takie serwisy jak media expert, media markt są agregatorami produktów, które mają opcje porównywania. Wykorzystując różne filtry, jesteśmy w stanie dość szybko przesortować cały zbiór produktów i wyelminowac produkty do porównania, które nie zawierają tego co wymienione przez Ciebie produkty. Z tego co tak na szybko spojrzałem, ciężko o lepszego samsunga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hatifnatowie 19.04.2019 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2019 Mnie się bardzo podobają te dwudrzwiowe lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulep 23.04.2019 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2019 Osobiście uważam, że jeżeli chodzi o lodówki to najlepszą marka jest Samsung, mam lata i mi służy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts