Ew-ka 14.10.2004 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Dzisiaj Dzień Edukacji Narodowej , zwany potocznie Dniem Nauczyciela .Z tej okazji chciałabym złożyć życzynia wszystkim nauczycielom i pedagogom , belfrom i wykładowcom ( niepotrzebne skreślić ).A tak wogóle to spotykacie na swojej drodze więcej nauczycieli czy pedagogów ???Różnicy chyba nie trzeba tłumaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.10.2004 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Ja jako "były", też im powodzenia i tego, tamtego i tego też życzę !PozdroJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 14.10.2004 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Wszystkim uczącym i nauczającym, od 3 pokoleń niedocenianym najserdeczniejsze życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niciacia 14.10.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Ja też życzę wszystkiego naj, naj... - tyle że nie wszystkim . Spotkałem paru którym życzę czegoś innego, ale o tym może nie w tak świątecznym dniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 15.10.2004 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Ja tez zycze. Dedykuje nauczycielom piosenke : http://granda.room-303.com/ pozdrawiam kroyena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 15.10.2004 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Osobiście składałem żonie i forumowiczce, ale wszystkim nauczycielom i wszystkim zatrudnionym w oświacie życzę wszystkiego najlepszego w ich walce o to, by młodzież rozumiała co przeczytała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts