dolby 01.01.2019 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Co tu dopytywać, kominek jest przesuwny i na czas palenia odjeżdża od okna. Wielkie halo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 01.01.2019 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Sporo wniosłeś do tematu. Tragiczne to są twoje komentarze. Nie zapomnij zamiescić fotek swojego;-)Miłość na forum kwitnie jak za dawnych dobrych czasów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 02.01.2019 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Miłość na forum kwitnie jak za dawnych dobrych czasów? Witaj eniu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bri 02.01.2019 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 WOW. aż mnię dech zaparło,, bo myślałam, że pod zapytaniem będzie dalej pusto! z poradami się zaznajomiłam, linki sumiennie przejrzałam i cieszę się, że tak da się, z płytkim wkładem, to może być cienko, bo ja jestem za żeliwnym, a tu raczej poszaleć się nie da, ale coś za coś, architekt przesunie trochę okno i już przy okazji - wszystkiego dobrego w 2019 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo1 02.01.2019 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Wzajemnie - najlepszego w nowym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts