Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

HEEEEEEEEJ!!!

Kirlia

Recommended Posts

Witam wszystkich!

Pare dni temu trafilam do Was ...i juz nie moge sie odczepic!

Jestem szczesliwa inwestorka najladniejszego domku na swiecie (...wiem, wiem, ale w tym temacie trudno mi o obiektywizm:-)

A wszystko zaczelo sie rowno rok temu, kiedy w nocy obudzil mnie spadajacy tynk z sufitu w mieszkaniu w dziesieciopietrowcu... - sasiad zapomnial zakrecic kran... I wlasnie wtedy podjelam ostateczna decyzje!

Sprzedalam wszystko co mialam, pomieszkuje teraz u rodzicow ...na strychu, a moj domek rosnie!

Pozdrawiam wszystkich!

• 1 month później...
  • 2 weeks później...

Siedzę sobie z nosem w komputerku, i oczom nie wierzę, że podczas mojej dłuższej nieobecności w końcu ktoś zareagował na mój post! :D

Z kuchni dochodzą nęcące zapaszki (...ba, wigilia tuż tuż!), choinka pachnie nieziemsko, za oknem ciemny las ...sielsko bardzo się zrobiło.

Tolu i Ew-ko! Póki co podaję linka do projektu:

http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=61&id_autora=3&spacer=2&proj=POZIOMKA

Domek zaczęłam budować w kwietniu tego roku, w tej chwili czeka na wstawienie okien.

Dlaczego najładniejszy? Poprostu spełnia wszystkie moje wymagania, estetyczne i praktyczne, jest dla mnie idealny, pasuje do mojego trybu życia (...duuuża część gościnna, piękny taras, zewnętrzny kominek -hihihi-, schowana część prywatna - jestem bałaganiarą...., super okrągłe okienka - poszerzam górną łazienkę o stryszek i tuż pod oknem zamierzam wstawić wannę w której będę leżeć w pianie i pić wino i patrzeć przez to okienko.....) Dosyć marzeń!

W tym wyjątkowym okresie, każdemu kto przypadkiem tutaj zajrzy, życzę umiejętności marzenia i łaskawego losu, który pozwoli na spełnianie tychże!!! ... no i śniegu, bo coś go mało w tym roku! :wink: