Kirlia 14.10.2004 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Witam wszystkich!Pare dni temu trafilam do Was ...i juz nie moge sie odczepic!Jestem szczesliwa inwestorka najladniejszego domku na swiecie (...wiem, wiem, ale w tym temacie trudno mi o obiektywizm:-)A wszystko zaczelo sie rowno rok temu, kiedy w nocy obudzil mnie spadajacy tynk z sufitu w mieszkaniu w dziesieciopietrowcu... - sasiad zapomnial zakrecic kran... I wlasnie wtedy podjelam ostateczna decyzje!Sprzedalam wszystko co mialam, pomieszkuje teraz u rodzicow ...na strychu, a moj domek rosnie!Pozdrawiam wszystkich! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 14.10.2004 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 ...no i bardzo dobrze i powodzenia i wytrwałości i dwa wory piniędzoli. Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kirlia 14.10.2004 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Wielkie dzieki!!Aha, sorry za brak polskich znakow (techniczni u mnie w firmie nie potrafia ich zaczarowac na naszych Macach) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buba48 08.12.2004 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Witaj Kirlia ! Gratuluję męskiej decyzji ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pagin 08.12.2004 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Jeeeeeeeej ale dlugie heeeeeeeej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 08.12.2004 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 Hej, witamy http://gify.mjw.pl/gifs/calusy/00000013.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 08.12.2004 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 kirlia- witamy i..... czas zacząć pisać- co???? Dziennik - oczywiście a w nim dokładnie opisać co budujesz , gdzie i wytłumacz mi dlaczego jest ładniejszy od mojego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 08.12.2004 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2004 ....i od mojego pozdrawiam Może zdjęcia projektu nam pokażesz, byłoby fajnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość jfilemonowicz 20.12.2004 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2004 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kirlia 23.12.2004 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2004 Siedzę sobie z nosem w komputerku, i oczom nie wierzę, że podczas mojej dłuższej nieobecności w końcu ktoś zareagował na mój post! Z kuchni dochodzą nęcące zapaszki (...ba, wigilia tuż tuż!), choinka pachnie nieziemsko, za oknem ciemny las ...sielsko bardzo się zrobiło. Tolu i Ew-ko! Póki co podaję linka do projektu: http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=61&id_autora=3&spacer=2&proj=POZIOMKA Domek zaczęłam budować w kwietniu tego roku, w tej chwili czeka na wstawienie okien. Dlaczego najładniejszy? Poprostu spełnia wszystkie moje wymagania, estetyczne i praktyczne, jest dla mnie idealny, pasuje do mojego trybu życia (...duuuża część gościnna, piękny taras, zewnętrzny kominek -hihihi-, schowana część prywatna - jestem bałaganiarą...., super okrągłe okienka - poszerzam górną łazienkę o stryszek i tuż pod oknem zamierzam wstawić wannę w której będę leżeć w pianie i pić wino i patrzeć przez to okienko.....) Dosyć marzeń! W tym wyjątkowym okresie, każdemu kto przypadkiem tutaj zajrzy, życzę umiejętności marzenia i łaskawego losu, który pozwoli na spełnianie tychże!!! ... no i śniegu, bo coś go mało w tym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 24.12.2004 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2004 NO rzeczywiscie Kirlia - piekna chatka, .... prawie tak ładna jak moja Jak chcesz to porównaj : http://www.projekty.murator.pl/prezentacja.htm?IdProjektu=217 Pozdrówka i weosłych świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kirlia 25.12.2004 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2004 Faktycznie baaardzo baaaardzo ciekawy domek! Odważny projekt. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts