12pawel 26.12.2018 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 WitamZdecydowałem się na kabinę bezbrodzikową, z odpływem liniowym. https://www.dom-lazienka.pl/kabina-prysznicowa-drzwi-skladane-70x90-rea-best-double-id-10004.htmlTeraz mam taką zagwostkę odnośnie spadków, ponieważ nie chcę montować żadnych listew na ziemi. Chcę by po otwarciu kabiny podłoga była bez żadnych progów/listew.I teraz pytanie czy w takim przypadku spadki powinienem robić od miejsca gdzie zaczynają się drzwi czy wyjechać ok 5-10 cm dalej na zewnątrz, by woda która spłynie z drzwi, spłynęła do odpływu, a nie odwrotnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 26.12.2018 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 Spadki zaczynaj od drzwi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts