geno83 26.12.2018 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 (edytowane) Witam wszystkich mam pytanko czy ktoś stosował tą piankę.Przymierzam się do docieplenia i mam dylemat co wybrać klej z worka czy jak w temacie pianki. Styropian już zamówiony Knauf etixx czekam na dostawę. Zdecydowałem się na zakup teraz, bo prawdopodobnie ceny poszybują w górę. Proszę o porady i sugestie Edytowane 26 Grudnia 2018 przez geno83 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 26.12.2018 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 Polecam piankę jako klej do styro , sam też kleiłem pianką ale jeśli mogę doradzić to lepszym klejem jest insta stik , połowę domu robiłem tytanem eos a drugą połowę właśnie instą , insta jest zdecydowanie wydajniejsza i szybciej się stabilizuje no i jest tańsza choć moim skromnym zdaniem lepsza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geno83 26.12.2018 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 Dom jest z lat 70 wybudowany z pustaków żużlobetonowych własnej roboty i nie wiem jak jest z równością ścian. Obecne docieplone supremą która będzie usuwana. Chce lepiszcze dzięki któremu będę miał manewr dystansowy, ponoć pianką is 13 można osiągnąć dystans do 30mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts