zibiuu 26.12.2018 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 (edytowane) Witam mam pytanie czy mogę dodać kruszywo pohutnicze do betonu (3 na jeden) żeby wzmocnić beton??Chodzi mi o zalanie słupów metalowych w ziemi słup 60x60x3, 4 metry długosci osadzony w metrowym dole 30cm średnicy No i jeszcze jedno czy mogę te słupy zalać teraz jest jeszcze ciepło?? pozdrawiam Edytowane 26 Grudnia 2018 przez zibiuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 26.12.2018 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 Masz na myśli ten żużel ? jeśli tak to słabo , kiedyś robili z tego bloczki do budowy domów aby trochę cieplej było ale jako trwałość i moc to mizernie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibiuu 26.12.2018 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 Nie bardzo twardy ciężki kamień jest czysty który idealnie nadaje się do utwardzaniawjazdów,placów, parkingów oraz do budowy dróg.Tłuczeń nie nosi się i nie lasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts