ossacip 26.12.2018 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 Witajcie,szukałem dość długo ale nie znalazłem dokładnie takiego tematu jaki mnie interesuje.Zakupiłem lokal (murowany, docieplony), przy którym dostawiono przybudówkę. Jest ona zlicowana z elewacją głównego budynku, tynk położony na całości (lokal i przybudówka jako jedna bryła). Ściany przybudówki to płyta OSB, styropian 5cm i płyta OSB. Dach podobnie. Jako, że co pewien czas coś się w przybudówce wykonuje to chciałbym ją jakoś docieplić, niestety możliwość jest tylko od środka, nie mogę robić nowej elewacji. W środku ma być też grzejnik, nie ma okien tylko drzwi wejściowe i wywietrznik. Przybudówka jest o wym. 3,5 x 5,5m.Proszę o poradę jak to zrobić?PozdrawiamAdam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariober 26.12.2018 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2018 jeżeli już masz styropian w środku to zrób tak samo - nowy ruszt od środka z styropianem i OSB , prosto , tanio ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts