adrian.barszcz 28.12.2018 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Witam. Dziś zamówiłem suporeks Prefabet, czy mógł by mi ktoś polecić jaki klej do tego ? Co polecacie, i wiadomo najlepiej w dobrej cenie. Oraz na ile mi wystarczy worek 25kg, abym mógł sobie z metrów wyliczyć. Dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 28.12.2018 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2018 Na pewno klej do cienkich spoin , firma nie ważna ,, szary będzie tańszy od białego , na mój dom 114 m2 piętrowy ytong 25 nośne i 12 działówki weszła niecała paleta ( zostało 7 worków) a za paletę zapłaciłem niecałe 500 zł , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian.barszcz 29.12.2018 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Na pewno klej do cienkich spoin , firma nie ważna ,, szary będzie tańszy od białego , na mój dom 114 m2 piętrowy ytong 25 nośne i 12 działówki weszła niecała paleta ( zostało 7 worków) a za paletę zapłaciłem niecałe 500 zł , Coś tani ten klej, za paletę cementu tyle wychodzi Pytałem dziś w hurtowni to najtańszy jakiś mają za 17 zł szary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 29.12.2018 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 to ja mam spokojnie w granicach 10 zł , za 12 mam biały no ale ja tego rocznie tira kupuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts