piotrek 31.10.2002 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2002 jest taka książka "pompy ciepła" tam są wszystkie dane ( przynajmniej teoretyczne ) na temat pomp ciepła , dane praktyczne są trudne do uzyskania , bo ma to kilka osób które są z tego tak zadowolone że praktycznie zapomniały że takie coś stoi gdzieś w kotłowni , lub nie mają czasu dzielić sie swoimi spostrzeżeniami , zwłaszcza ze sceptykami twierdzącymi że to się nie opłaca , nie będzie działać , itp .Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gebo7 04.11.2002 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2002 Jak sie zwie ta ksiazka kto jest autorem i gdzie ja zdobyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 06.11.2002 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Zobacz tu:http://www.ksiegarnia.murator.pl/product_info.php?cPath=39&products_id=955& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrek 07.11.2002 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2002 To jest dokładnie ta książka o której mówiłem, oczywiście jest to tylko teoria , ale dla osób chcących korzystać z pomp ciepła bardzo przydatna.Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gebo7 08.11.2002 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2002 Hmm ksizaka sama w sobie jest diablo droga mam pytanie czy ktos nie moglby mi owej ksiazki pozyczyc(woj zachodniopomorskie ewentualnie gdansk) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AdamOs 10.11.2002 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2002 PiotrekCzy możliwy bylby inny kontakt z Tobą np. e-mail lub telefonicznyZamierzam zrobić tak samo jak Ty, czyli kupić pompę i zainstalować ją samodzielnie. Potrzebuję jednak konsultacji (warunki do ustalenia). Mieszkam w SkierniewicachPS. Przepraszam wszystkich, jeżeli sposób w jaki próbuję się skontaktować nie jest przyjęty na FORUM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts