wiec 14.10.2004 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Mam pytanie czy ktoś budował lub zamierza budować Dorotkę z Archipelagu. Ja jestem na etapie stanu surowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kull 20.03.2005 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2005 I co z Twojš Dorotkš. Stałem się włanie posiadaczem tego projektu. Napisz kilka uwag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiec 21.03.2005 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2005 U siebie zmieniłem troche na dole tzn. zamiast dużego salonu jest dodatkowa scianka i po lewej stronie mam teraz mały gościnny pokój, wyjście na taras - zamiast troje drzwi pojedynczych są jedne podwójne, zamiast wyjścia z prawej strony jest tam tylko okno. góra prawie bez zmian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kull 23.03.2005 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2005 To wpadliśmy na ten sam pomysł odnośnie okna zamiast drzwi balkonowych w salonie po prawej stronie. Po lewej koło schodów mam dodatkowy komin na kominek, a zamiast trzech drzwi balkonowych wykusz z dwoma oknami i wyjście na taras. góra bez zmian. Mam jeszcze doprojektowany garaż po prawej stronie z przejściem do pomieszczenia gospodarczego. Jak idzie budowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiec 24.03.2005 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Witam.Obecnie robię instalacje: elektryczną, c.o,wod-kan. Okna i drzwi wstawione. Ja zbudowałem garaż wolnostojący oddalony 2 metry od budynku. Teraz musze sie zająć ogrodem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewulka73 13.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Jesteśmy na etapie wyboru projektu.Dorotka narazie jest tym co nam się podoba najbardziej.Podoba jak podoba ale na to nas będzie stać.Poszukuję wszystkich wiadomości na temat tego projektu.Dzięki za wszelakie opinie.http://www.archipelag.com.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=314 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewulka73 15.05.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Czy naprawdę nikt nie buduje tego domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stiff 26.06.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2005 Bardzo fajne projekty małych domków z archipelagu - to co mi się w nich podoba to proste bryły i nieskomplikowane 2 spadowe dachy ( najbardziej podoba mi się pewnie to że cenowo wyjdzie najtaniej ) a także dobrze rozwiązane rozmieszczenie wnętrz , też myślałem o w.w. projekcie ale wybiorę chyba celinkę - zawsze to 2 pokoje na dole - a myślimy o tym że może być tak że na razie będziemy mieszkać tylko na dole i dlatego ważne jest też to że na dole jest łazienka a nie tylko ubikacja,wejście do pomieszczenia gospodarczego z zewnątrz to też duży plus bo w przypadku schowania np. rowera nie trzeba już jechać przez całe mieszkanie.A poza tematem to chyba archipelag ma najlepiej wykonaną strone z projektami - kolorowanka ,animacje itp.,a minus to dość częste błędy miedzy innymi w wymiarach rzutów pomieszczeń i w ich numerowaniu czego przykładem jest właśnie celinka .pozd. http://www.archipelag.com.pl/domek.php?KatID=3990500&ProjID=313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jares 20.07.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 Właśnie za chwilę startujemy z budową Celinki. Wychodzi, że projekty Archipelagu są maksymalnie odchudzone. Ani kawałka kosztorysu, wyliczeń konstrukcji, rysunków dodatkowych detali, tylko jeden przekrój. Nasz adaptator mówi, że tak bywa i to nieduża wada, jednak wrażenie niepełności pozostaje. Na pewno jednak zgłosi się pan z firmy-córki, który zaproponuje wykonanie kosztorysu - już odpłatnie.Co do pomieszczenia gospodarczego: wejście jest, tylko czy w pomieszczeniu znajdzie się miejsce na rower?Pozdrawiam i życzę sukcesów w wyborach (projektu oczywiście). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elabieta 10.08.2005 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2005 Witam! Jezeli budujesz taki dom to proszę o kontakt. Interesują mnie głównie koszty tej realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wokarkadi 20.05.2006 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2006 sama też szukam kogos kto buduje ten dom.Znalazłas cos na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wokarkadi 21.05.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 Szukam osób które buduja ten dom lub maja zamiar .Prosze o informacje http://www.archipelag.pl/domek-opis.php?KatID=3990500&ProjID=314 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wokarkadi 21.05.2006 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2006 A tak wogóle co sadzicie o tym projekcie ?Zastnawiałam sie miedzy nim a słoneczkiem .Ale chyba tańszy w budownie wydaje mi sie ten dorotka. Prosze o opinie . Pozdrawiam was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elabieta 06.06.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2006 niestety nie a chcaialabym kupic projekt tylko nie wiem jakie bedą koszty realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marian Kobana 12.09.2006 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2006 u mnie natomiast po prawej 2 okna, wyjscie na taras jedne podwójne drzwi, wejscie do salonu bez dzrzwi - łukowe, przy ścianie nośnej po prawej kominek. w kuchni 2 okna - dobrze oświetlona, powiekszona łazienka - możliwością dodania kabiny prysznicowej, gospodarczy zmiejszony kosztem łazienki, góra bez zmian dodałem tylko okno dachowe. + solar na dachu. zdrówko i powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts