gogush 29.12.2018 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Czy ktoś z Was użytkuje pompe Mitsubishi z adapterem WiFi ? Nie mogę się doczytać w instrukcji do swojej pompy (płyta PAC-IF051B-E) czy można podłączyć sterownik WiFi (MAC 567IF -E ). Wydaje mi sie że złącze CN105 jest do sterownika zdalnego ale nie mam pewności.Ktoś użytkuje MelCloud ? warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praid 29.12.2018 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Bedzie ci wszystko działać. Mcloud użytkuje do monitorowani pracy pompy i ustawienie temperatury w pomieszczeniu.Program prosty w obsłudze. Czy warto? Dostałem w pakiecie z pompą, tak wiec mam. Ale nie wiem czy wydał bym kasę na ten program. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogush 29.12.2018 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Bedzie ci wszystko działać. Mcloud użytkuje do monitorowani pracy pompy i ustawienie temperatury w pomieszczeniu. Program prosty w obsłudze. Czy warto? Dostałem w pakiecie z pompą, tak wiec mam. Ale nie wiem czy wydał bym kasę na ten program. ten sterownik moge kupic za 400 zl i sie waham , czy jak dodam WIFI to bedzie mozliowsc dodania jeszcze zdalnych sterownikow temp ? (nie widze wiecej zlacz u siebie chyba ze one ina pod inne) Ten Melcloud to ma jakiś abo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praid 29.12.2018 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Masz złącze CNRF. To jest złącze na regulatory bezprzewodowe Mitsubishi. Wszystko będzie razem pracować. Co masz na myśli:"zdalnych sterownikow temp" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogush 29.12.2018 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Masz złącze CNRF. To jest złącze na regulatory bezprzewodowe Mitsubishi. Wszystko będzie razem pracować. Co masz na myśli:"zdalnych sterownikow temp" ?? O takie cuś : "Wireless Remote Controller PAR-WT50R-E" https://www.mitsubishi-aircon.com.ua/restricted/Manuals/BH79R517H04.pdf To nie jest WIFI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praid 29.12.2018 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Do tego regulatora jest złącze CNRF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogush 29.12.2018 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Do tego regulatora jest złącze CNRF Czyli mozna podlaczyc i jedno i drugie ? WIFI pod CN105(RED) a regulator pod CNRF(WHT) ? Wyczytalem ze DIP SW1-8 musi być włączony cos jeszcze aby zadziałało? Z góry podziekował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praid 29.12.2018 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Taki DIP musi być włączony i wszystko działa.Tak jak napisałeś. Miłego użytkowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogush 29.12.2018 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Taki DIP musi być włączony i wszystko działa.Tak jak napisałeś. Miłego użytkowania. No to biore sie do roboty - podziękował ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogush 31.12.2018 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Taki DIP musi być włączony i wszystko działa.Tak jak napisałeś. Miłego użytkowania. Własnie jeden z ludzi (sprzedawca) mi napisał ze do mojej płyty nie da się podłączyć WIFI ...hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
praid 01.01.2019 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Własnie jeden z ludzi (sprzedawca) mi napisał ze do mojej płyty nie da się podłączyć WIFI ...hmmm Chyba ktoś w balona ciebie robi. Jeśli masz wejście to powinno ci chodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogush 01.01.2019 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Chyba ktoś w balona ciebie robi. Jeśli masz wejście to powinno ci chodzić. Mam nadzieje ze masz racje bo zostane ze sterownikiem WIFI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart1976 02.01.2019 01:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Potwierdzamsterownik WiFi z MEL Cloud to super sprawa, czujnik pokojowy też.PozdrawiamB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrsad 23.11.2020 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2020 Chyba ktoś w balona ciebie robi. Jeśli masz wejście to powinno ci chodzić. Witam, może stary temat ale mam problem bo moduł wifi nie chce wspołpracować z jednostką sterującą FCt4 - czy komuś udało się to odpalić? po podłączeniu da sie połączyć ale żadnych informacji nie ma. w wsparciu technicznym napisali że do FCT4 tylko stary moduł wifi bedzie działał PAC-WF010-E dziekuje za pomoc, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts