Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mitsubishi Zubadan i WIFI

gogush

Recommended Posts

Czy ktoś z Was użytkuje pompe Mitsubishi z adapterem WiFi ? Nie mogę się doczytać w instrukcji do swojej pompy (płyta PAC-IF051B-E) czy można podłączyć sterownik WiFi (MAC 567IF -E ). Wydaje mi sie że złącze CN105 jest do sterownika zdalnego ale nie mam pewności.

Ktoś użytkuje MelCloud ? warto ?

Bedzie ci wszystko działać. Mcloud użytkuje do monitorowani pracy pompy i ustawienie temperatury w pomieszczeniu.

Program prosty w obsłudze. Czy warto? Dostałem w pakiecie z pompą, tak wiec mam. Ale nie wiem czy wydał bym kasę na ten program.

ten sterownik moge kupic za 400 zl i sie waham , czy jak dodam WIFI to bedzie mozliowsc dodania jeszcze zdalnych sterownikow temp ? (nie widze wiecej zlacz u siebie chyba ze one ina pod inne)

Ten Melcloud to ma jakiś abo ?

Masz złącze CNRF. To jest złącze na regulatory bezprzewodowe Mitsubishi. Wszystko będzie razem pracować. Co masz na myśli:"zdalnych sterownikow temp" ??

O takie cuś :

"Wireless Remote Controller

PAR-WT50R-E"

https://www.mitsubishi-aircon.com.ua/restricted/Manuals/BH79R517H04.pdf

To nie jest WIFI

• 1 year później...
Chyba ktoś w balona ciebie robi. Jeśli masz wejście to powinno ci chodzić.

Witam,

może stary temat ale mam problem bo moduł wifi nie chce wspołpracować z jednostką sterującą FCt4 - czy komuś udało się to odpalić? po podłączeniu da sie połączyć ale żadnych informacji nie ma. w wsparciu technicznym napisali że do FCT4 tylko stary moduł wifi bedzie działał PAC-WF010-E

dziekuje za pomoc,

pozdrawiam