ziom890 29.12.2018 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 Hej! Co można położyć na płyty karton gips nie interesuje mnie opcja szpachlowania tylko cos proste szybkie oraz tanie i niepękające. Znalazłem panele akustyczne lecz są dogie natomiast fototapety są słabe i nie użyje ich na suficie mylałem też żeby poobszywać pokoje ekoskórą lecz to też zbyt skąplikowane znacie jakie inne materiały może jakies folie kolorowe tylko duże w takich rolkach jak dachowa np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 29.12.2018 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2018 a tapety do malowania? nie dość że mocne i pęknięć nie będzie to można malować i odnawiać wedle gustu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziom890 30.12.2018 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 dobre dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts