Haxxa 30.12.2018 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Witam, mam pytanie dotyczące izolacji na ścianie szczytowej. A dokładniej mam puszczone pustaki wentylacyjne od dołu aż do końca ściany szczytowej, jest to wentylacja kuchenna i od okapu. Chodzi mi o izolację takiego wypustu. W załączniku przesyłam zdj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pandzik 30.12.2018 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Piana... co innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Haxxa 30.12.2018 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 No właśnie, nie wiem. Tak się zastanawiałem. No tylko faktycznie nie ma co, jedynie piana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mateuzzzz 30.12.2018 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Piana na gołe deski ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Haxxa 30.12.2018 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Tzn jak na gole deski? Rura spiro przechodzi przez membranę, jest tam brak bloczka jak widać na załączniku. Teoretycznie mogę na równo ze ścianą z zewnątrz dać styropian wewnątrz też na równo że ścianą a w środku piana tak żeby wypełniła przestrzeń między rurami, tylko że piana zapewne wtedy wejdzie na membranę. Dołączam trochę większe zdj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 30.12.2018 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 tylko piana , membraną sie nie przejmuj nic jej nie będzie , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Haxxa 30.12.2018 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2018 Ok, dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts