mimoto 31.12.2018 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Witam. Mam garaż w bryle budynku, nieogrzewany. Jest zagęszczony piasek, chudziak i na to posadzka. Brak położonej folii między chudziakiem a posadzką. Posadzka będzie wykończona farbą poliuretanową. Czy to jest duży błąd? Co może się dziać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toommm 31.12.2018 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2018 Witam. Mam garaż w bryle budynku, nieogrzewany. Jest zagęszczony piasek, chudziak i na to posadzka. Brak położonej folii między chudziakiem a posadzką. Posadzka będzie wykończona farbą poliuretanową. Czy to jest duży błąd? Co może się dziać? mogą tynki podciągać wilgoć i puchnąć , wychodzić sól ogólnie nie za dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 01.01.2019 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Witam. Mam garaż w bryle budynku, nieogrzewany. Jest zagęszczony piasek, chudziak i na to posadzka. Brak położonej folii między chudziakiem a posadzką. Posadzka będzie wykończona farbą poliuretanową. Czy to jest duży błąd? Co może się dziać? Po pierwszej zimie ta farba zejdzie gdy ja od spodu wilgoc zaatakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts