Pezet85 01.01.2019 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 (edytowane) Witam wszystkich, Od wczoraj mam problem z moim piecem dwufunkcyjnym. Na wyświetlaczu Isense wywaliło mi komunikat o usterce pieca, kod błędu to E037 a piec mruga na czerwono i nie chce się uruchomić. Restartowalem go kilkukrotnie i nic. Po przeanalizowaniu kodów w instrukcji jest tylko napisane że trzeba wymienić zespół gazowo- powietrzny. Trochę się zdziwiłem że w piecu który ma 2 lata może sie zepsuć najważniejsza część. Może ktoś z Was się spotkał z podobnym problemem i niekoniecznie jest to jakaś poważna usterka. Sprawdziłem bezpiecznik na płycie głównej ale jest cały. Edytowane 1 Stycznia 2019 przez Pezet85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pezet85 01.01.2019 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2019 Po zrestartowaniu Isense wywalił jeszcze jeden błąd E017, który też wskazuje na uszkodzony zespół powietrzno gazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
esamolocik 26.01.2019 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2019 Nie wiem czy to zbieg okoliczności, ale właśnie dziś u mnie wydarzyło się dokładnie to samo. Piec przestał działać i wywaliło na isense błąd e037. Piec został odpalony w grudniu 2016r. Czyli jest po gwaranci nieco ponad miesiąc. Dziś był serwisant i prawdopodobnie mnie czeka wymiana zespołu gazowo-powietrznego. Nie miał przy sobie ów zestawu. Czekam do poniedziałku na serwis. Pezet85, jak się uporałeś z problemem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts