Gwidon1983 02.01.2019 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Witam, Mam do zamontowania naświetlacz led na elewacji ze styropianu białego o grubości 15 cm,na której jest tynk. Coś takiego: Czy zastosowanie dwóch kotew do styropianu np: Da sobie z tym rade? Ktoś z Państwa elektryków montuje tak? Sprawdza się to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.01.2019 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Tak , spokojnie wytrzyma tylko ten Twój jest o zbyt małej średnicy - lepszy do obciążeń do 5 kg, jest trochę szerszy i krótszy. Dostępny w Ca.....ie i innych marketach budowlanych za 16zł/4 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwidon1983 02.01.2019 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Mam na oku taki sam jak ty pokazujesz o dł 125mm.Tutaj chodziło mi tylko o pokazanie o co mi chodzi. A czy później jakoś ten kołek zabezpieczałeś przed wnikaniem do środka wody? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.01.2019 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 ? Po co? otwór jaki powstaje po kołku to ok 5mm i kreska - o długości średnicy ślimaka - styropian jest na tyle sprężysty że idealnie uszczelnia zwój.Tylko rdzeń plastikowego kołka wykonuje otwór w elewacji - nie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TINEK 03.01.2019 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 WitamU mnie wiszą dwa takie naświetlacze już 7 rok i jest ok, zastosowałem 3 kołki, wykorzystałem też środkowy otwór w uchwycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts