mookie 02.01.2019 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 (edytowane) Jako nowy forumowicz chciałbym powitać Wszystkich tu zgromadzonych. W związku z tym, że mam kilka obiektów budowlanych w których aktualnie wykonuję różne roboty, coraz częściej zacząłem tu zaglądać więc pora się zaktywizować. Nieruchomości to bardziej moje hobby i pasja, a sprawy budowlane to zwykle duże wyzwanie przy realizacji ciekawych projektów Robię także analizy rynku w oparciu o różne źródła danych dla wielu podmiotów instytucjonalnych Edytowane 25 Września 2020 przez mookie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 02.01.2019 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2019 Witam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts