Aszot 14.10.2004 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 klatka schodowa (komunikacja) w domu?- NAD GŁÓWNYM WEJŚCIEM , czy może W INNYM MIEJSCU? Pytanie może banalne, ale mnie to nurtuje przy wyborze projektu. Chodzi mi o praktyczne i estetyczne strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszot 14.10.2004 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 0 odpowiedzi, czyli mam rozumieć, że nikt nie ma komunikacji w domu to może skupmy się tylko na klatce schodowej nad wejściem głównym- czy jest to wygodne? czy np. przy wejściu do domu nie ma się wrażenia 'ciasnoty'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszot 14.10.2004 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Hej, to jeszcze trochę przynudzę i podaję projekty domów, które mnie intereują APS 98 http://www.archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=98 APS 96 http://www.archi-projekt.com.pl/projekt.php?id=96 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pattaya 14.10.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Mnie się bardziej ten drugi podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyniek 14.10.2004 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2004 Mnie też bardziej podoba się APS 96 ! A klatka schodowa - no cóż , uważam że ważniejsze jest chyba usytowanie salonu kuchni czy też pomieszczenia gospodarczego - ale skoro pytasz to raczej gdzieś w środku (nie trzeba tyle biegać) Pozdrawiam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszot 15.10.2004 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Witajcie, to jeszcze mam inne pytanie: który z tych domów- aps 98 czy aps 96 będzie łatwiejszy w budowie? i może jeszcze tańszy? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts