mard 03.01.2019 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Cześć wszystkim poszukuję pomysłu na aranżację łazienki o wymiarach 180x280. Koniecznie chcemy sporą wannę, początkowo myślałam o asymetrycznej, która wchodziłaby we wnękę, ale ciężko znaleźć wannę, która byłaby odpowiednio długa wewnątrz. Ile musiałoby być miejsca między wanną a szafką aby wygodnie się korzystało ? Obawiam się też tej umywalki przy wejściu, niestety nie wiem jaka jest głębokość od drzwi do ściany (po prawej od wejścia) Przesyłam to co udało mi się narysować Może macie jakieś inne pomysły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafiRuX 17.01.2019 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 (edytowane) Coś na pewno sie znajdzie... Próbowałaś w salonach łazienek BLU? Teraz mają chyba placówki w każdym mieście wojewódzkim. Cos musi się znaleźć. Edytowane 14 Maja 2020 przez RafiRuX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 31.01.2019 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Rozwiązaniem dla tego wnętrza może być nietypowa wanna (tutaj wanna narożna 1600x950) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marlena72 05.06.2019 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2019 Teraz można trochę pofantazjować w urządzaniu łazienki jest mnóstwo możliwości. Warto jednak wiedzieć aby kafelki albo kamień który będziemy kłaść na ścianę i podłogę był dobrze zamocowany. My kładliśmy na zaprawie klejowej PLUS ATLAS. Maż mówił ze klej łatwo się miesza i aplikuje.Bardzo dobrze wiąże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts