dirty71 03.01.2019 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Witam, zakupiłem listwy przypodłogowe z poliuretanu Niestety docinanie ich nawet przy pomocy skrzynki uciosowej wolfcraft to horror , ponieważ mają nierówne plecki i przemieszczają się podczas cięcia. W związku z tymw narożnikach są szpary ze względu na nierówne cięcie. Listwy są białe i nie chcę ich malować, czym można by uszczelnić i wypełnić te szpary, żeby nie było widać? Zastanawiam się nad białym akrylem lub gdzieś wyczytałem o czym takim jak "uszczelniacz ms polimerowy" ale on chyba nie jest biały tylko bezbarwny? Proszę o wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CafeDelTom27 03.01.2019 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 nawet jak kupisz bialy akryl to i tak to bedzie inna biel niz twoich listew.ms polimer rowniez wystepuje w bieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dirty71 03.01.2019 16:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Ale ms polimer też pewnie będzie inna biel, tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 03.01.2019 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 pewnie tak, tak jak i uszczelniacze silikonowe, co firma to iny odcień, a nawet jak trafisz w ocień w jakimś wypełniaczu to licz się z tym, że po pewnym czasie UV zrobi swoje, i znów będzie to inny odcieńtrzeba było przycinać ukośnica elektryczną (choćby z wypożyczalni jak nie masz), dużo zabawy przy nierównych narożnikach ale da się zrobić na styk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts