Wiktoroo 04.01.2019 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Część. Mam korytarz dosyć wąsk 4.30m x 1.20mChciałbym położyć jakieś płytki gdyż panele już się rozpadają a winą były nierówności i mata musiała gdzieś zjechać pod nimi. Podłoga to jak to bywa w starym bloku 70lata położone miała płytki pcv jakieś . Nierówności na ok z 1cm by się znalazły. Chciałbym się nie cackac i poprostu klejem to wyrównać kładąc płytki . Obok mam kuchnie w kaflach i majstry konkretnie wtedy że "daj nam tylko kleju "i do dziś pięknie trzyma .Powiedzcie jakim klejem najlepiej to pojechać. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 04.01.2019 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2019 Ostatnio się bawiłem KLEIB C9,5 , napiszę jak w tej cenie to bardzo dobrze trzyma i dobrze się na niej układa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brazylia29 05.01.2019 01:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2019 Ja jadę na Atlas Geoflex ,można kleić do 1,5 cm grubości i co najważniejsze nic nie wciąga po wyschnięciu jak niektóre kleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts