finlandia 08.01.2019 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Ma być SKUTECZNIE a nie profesjonalnie. Jest wiele nieprofesjonalnych metod skutecznego rozwiązywania problemów jeśli temat jest "na gwarancji" a wada wynika z niedbalstwa ekipy montującej (przecież to widać że okno "nie wskoczyło" w frezy) ew. będące konsekwencją słabego produktu (nieobrobione wypływki uniemożliwiającej właściwe umiejscowienie okna), to kupujący ma prawo wymagać profesjonalizmu. Chociaż ja na jego miejscu byłbym wyrozumiały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ClNEK 08.01.2019 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Wtedy trzeba dodać listwe knesela i w każdym materiale ściennym dociagnie Czytaj dokładniej. Elewacja jest wykonana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 09.01.2019 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Wiercisz od środka Odkuwasz trochę tynkuRobisz swoje Naprawiasz ubytek i po sprawieKto to robi od zewnątrz w takiej sytuacji ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Regius 18.01.2019 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Czy przy ciepłych parapetach należy bezwzględnie używać mocowania mechanicznego w postaci dybli lub wkrętów pomiędzy ramą okna a dołem otworu okiennego? Pytam ponieważ monterzy używali u mnie tylko kleju w piance do przyklejenia parapetu i uszczelniacza między kawałkami CP i pomiędzy ramą okna a CP (kotwy dali tylko po bokach i od góry). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 18.01.2019 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2019 Wg mnie tak. Oczywiście decyduje instrukcja montażu...Ale jeśli okno zechce zapracować, to klej ani sam parapet go nie zatrzyma. Mam teraz przypadek, gdzie mimo dwóch dybli zamocowanych w pełnej cegle rama uległa skręceniu i wygięciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts