Slawko123 04.02.2019 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 ech szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 04.02.2019 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Skoro jest do 1 cm ten atlas to jaki problem? Została właśnie taką warstwa położona wyschnie i będzie przyklejana płytka nie grubsza warstwa jak 1cm.Slawko123, uważasz że będzie ok? Kiedyś atlas mies klej do 20mm ale już go nie ma w ofercie. Chciałem ten keraflex ale nie było nigdzie, on jest do 15mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 04.02.2019 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2019 Będzie dobrze.Co prawda nigdy tego kleju nie używałem, ale jest klasy S1 i z włóknami, natomiast często używałem kleju do plytek jako zaprawy wyrownujacej. Nigdy nie miałem z tym problemu. Oczywiście gdybyś od razu użył kleju jako jednej warstwy nawet 3-4cm to miałbyś problem z równym ułożeniem i dlatego producent napisał ze do 10mm. Natomiast trzymaloby jakby były przyspawane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 06.02.2019 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 Drugi dzień od nałożenia na kleju, na jednej ścianie zrobiła się pionowa rysa a na drugiej pozioma, jest brak łączeń, są to całe płyty.Czy po prostu grubo było, skurczył się , wyschnie i będzie ok czy o co to chodzi ? Dodam , że nie ściany nie są odkute po całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 06.02.2019 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 zdjęcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rustin 06.02.2019 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 https://drive.google.com/folderview?id=1-GAZT5yZhlbIf_6TSaDZjoqkTVLKYwVITrochę widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Slawko123 06.02.2019 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2019 rysy skurczowe. Nie przejmuj sie nimi, ten klej niech wyschnie/zwiąże kilka dni. Na to następną warstwę i będzie ok. z drugiej strony, trochę dziwne te rysy. dla pewności wklej siatkę zbrojeniową, taka jak na styropian z systemu ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts