G.Mazur 06.01.2019 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2019 Cześć. W salonie na dwóch ścianach chcę położyć płytki z cegły (prawdziwej). W mieszkaniu mam tynki gipsowe, maja dwa lata. Gruntowane, malowane Duluxem.No i mam dylemat czy zbijać tynk pod płytki z cegły czy nie. Jakoś mam obawę że to wszystko odpadnie. Tak na chłopski rozum to kleje do farby, która jest na tynku. Druga sprawa jak wykończyć brzeg cegieł a reszta ściany ? dać jakiś profil gipsowy, sztukaterię czy może deskę z postarzanego drzewa. szukam inspiracji w necie ale nie mogę znaleźć nic sensownego. Ktoś coś podpowie, może jest ktoś z Krakowa i pokaże na żywo co i jak ? Co do cegieł to już mam, nie szukam ofert kupna. PozdrawiamGM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cegłamaster 06.02.2021 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2021 Może tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts