Luśka 07.08.2002 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Okazuje się, że oprócz postępów w budowach co poniektórzy dbają także usilnie, żeby mieć dla kogo budować. Gratulacje dla wszystkich świeżo zaobrączkowanych oraz oczekujących następców i trzymam kciuki!!!! Proponuję założyć nowy wątek z aktualizacją, no i przede wszystkim z informacją o szczęśliwych rozwiązaniach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata 07.08.2002 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 oczywiście dołączam się do życzeń.KaKa gartulacje, obyście wytrwali jak najdłużej razem, a pomoże Wam w tym dobry humor, czego wszystkim i sobie serdecznie życzę.GRATULACJE! [ Ta Wiadomość była edytowana przez: beata dnia 2002-08-07 15:55 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewa 08.08.2002 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2002 A ja wiem o jednym dziecku forumowym - ale może niech się tatuś sam ujawni A przy okazji - serdecznie gratuluję obojgu rodzicom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 22.08.2002 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2002 Oj, z tego co zauwazylem to np. na forum pomorskim sporo mlodych malzenstw i par przed ktorymi slub. Mi co prawda stuknely juz 4 latka w tym stanie, no ale ciagle czuje sie jak mlody zonkos Przeciez to bylo tak niedawno... A co do budowania to moja 1,5-roczna coreczka jest jak w raju podczas zabawy w ogrodzie moich rodzicow, wiec mysle ze po przeprowadzce z bloku do wlasnego domku tez sie bedzie jej podobalo. W zwiazku z tym ze to sieRpien i okres slubow zycze wszystkim wstepujacym w ta droge i tym ktorym sie rodzinka powieksza wszystkiego najlepszego, no i oczywiscie tych wymarzonych domkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 25.08.2002 02:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2002 Za kilka dni, może godzin, a może za klika minut rodzina mi się powiększy. Żonkę odstawiłem do teściowej (250 km), a sam wróciłem popracować troszkę na jakiś mały, albo większy domek. Dziwne są terminy urodzin tych moich dzieci. Zawsze wypadają na dzień zero. To znaczy na najważniejsze dni w firmie: 1 września, 14 września, 14 października, 4 listopada. Tyle dzieci jeszcze nie mam, ale zgodnie z prawem Marfiego urodzą się dokładnie wtedy. Dni zero w ciągu roku jest 5. Firma jest sezonowa - wymuszony urlop mam od 15 marca do 1 września. Nic wtedy nie muzę robić. Mógłbym zająć się tą moją biedną żoną, a tu natura trafia z taka dokładnością w te moje terminy, że naprawdę w cuda zacznę wierzyć !!! Może to i dobrze ... ominie to słynne oczekiwanie, a dziecko zobaczę czyściutkie, odchowane ... parodniowe. Ged [ Ta Wiadomość była edytowana przez: ged dnia 2002-08-25 04:36 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 25.08.2002 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2002 GED, TRZYMAM KCIUKI I TY SIĘ TEŻ TRZYMAJ!!!! A po dniach "0" to już tylko 1,2,3 itd., czyli jak by nie patrzeć - do przodu. Pochwal się czy będziesz miał pomocnika czy pomocniczkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 25.08.2002 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2002 Na razie mam pomocnika 5 lat. Bardzo chce pomagać. Jest na etapie nauki wbijania gwoździ. Bardzo nie lubi głosu elektronarzędzi. Zanim wejdzie do warsztatu kilka razy prosi "tata nie walcz". Teraz szykuje się pomocniczka - 70% w ocenie fachowców. Co będzie zobaczymy.Ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaKa 26.08.2002 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 Ged, POZDROWIENIA!!!! I aby wszystko bylo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 26.08.2002 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2002 Redakcja również dołącza się do życzeń - wszystkiego najlepszego wszystkim młodym parom i młodym rodzicom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 28.08.2002 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 Proponuję też pamiętać o narzeczonych !Jeszcze raz gratulacje dla Piotra z Bystrej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 28.08.2002 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 No to chyba nadszedł czas by sie przyznać, że moja zmniejszona aktywność forumowa jest spowodowana powiększaniem się rodziny. Z pewnościa zauważą to uczestnicy grupy Wrocławskiej gdy w końcu zorganizuję imprezkę na naszej działce. Pozdrawiam serdecznie i życzę wszystkiego naj... innym osobom w podobnym do mojego stanie Agnicha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 28.08.2002 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 qrcze to chyba jakaś epidemia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 28.08.2002 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 Agnicha, życzę wszystkiego najlepszego i trzymam wszystkie 4 kciuki!!! No i nowy pomysł - do galerii wybudowanych domów trzeba by dołączyć Galerię Forumowych Dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 28.08.2002 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2002 Oj, Dobrzykowice - żołnierz strzela, Pan Bóg kule nosi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.08.2002 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2002 czy hełm w takim razie wystarczy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 30.08.2002 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Spróbuj, ja tam w wojsku nie byłam..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 30.08.2002 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 dla mnie to i tak już musztarda po obiedzie - zostałem juz trafiony jakieś sześć lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnicha 30.08.2002 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 30.08.2002 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2002 Termin był na wczoraj. A tu nic. Ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.09.2002 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2002 Cierpliwości. Mój synek miał być 10 a był 19. Spory rozrzut, co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts