MagdaN 10.10.2002 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 Cześć, właśnie zaczęłam się zastanawiać, czy przypadkiem nasza córeczka, która narodzi się lada chwila, nie zostanie w przyszłości murarzem (murarką ), cieślą, dekarzem??? Mówi się, że można coś wyssać z mlekiem matki, a co w przypadku tych jeszcze nienarodzonych? Właśnie skończyliśmy budować mury. Dziewiąty miesiąc ciąży, mąż (tatuś) zapracowany (ktoś musi zarabiać na domek ), ja wykonująca sto tysięcy telefonów dziennie, pilnująca budowy, negocjująca z kolejnymi ekipami. Zawsze jak umawiam się z jakimś specem, zastanawiam się czy jeszcze zdążę .... A może już dzisiaj powinnam zaklepać małej miejsce na Polibudzie??? Pozdrawiam wszystkich rodziców i nie tylko. Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 10.10.2002 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2002 dobrze, że dodałaś tą informację w nawiasie, inaczej bysmy zachodzili w głowe któż jest/bedzie tym szczęśliwcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.10.2002 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 dobrzykowice - http://www.muller-godschalk.com/img/yahoo/58.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 11.10.2002 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 no co ? no co ? przecież tylko żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 11.10.2002 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2002 ja również http://www.afternight.com/smiles/ani_smiles.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkapeusz 14.10.2002 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Chciałem zapisać Córeczkę do Klubu. Ma na imię Ania. Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 14.10.2002 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 To sie wreszcie doczekałeś, szczere gratulacje, pozdrów żone i maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szkapeusz 14.10.2002 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 Dzięki Maksiu! Przekaże! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loniu 14.10.2002 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2002 No czas się przyznać, że to mój synek (13 m-cy)sprawił, ze stałem sie uczestnikiem forum. Dopiero jego pojawienie się na świecie wzbudziło we mnie chęć budowania domu. I tak mam nadzieję że drugie urodziny wyprawimy mu w nowym domku. No a w prezencie może posieje się siostrę albo braciszka kto wie......? (oczywiście w nowej sypialni albo innym nowym pomieszczeniu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 15.10.2002 01:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2002 Oooooo tak pierwsze dziecko to wstęp. Zobaczysz jakiego dostaniesz "kopa" do budowania przy drugim.Ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 15.10.2002 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2002 Ged, cierpisz na bezsenność???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 15.10.2002 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2002 Wręcz przeciwnie. Jestem śpiochem do ntej potęgi. Mam natomiast nienormowany czas spania i czuwania. Żyje troszkę jak kosmonauta. Śpię wtedy kiedy mam czas, a pracuję kiedy muszę. Czasem kładę się o 12 w południe, rzadko o 15, najczęściej około 3. Najlepsze myślenie mam od 23 do 3. Gorzej gdy muszę wtedy o 6 wstać, ale około 10 znów zasypiam - do 14. Taka praca. Ale !!! urlop mam od 15 marca do 20 sierpnia. Oczywiście nic wtedy nie zarabiam Ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 16.10.2002 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Pora się chyba przyznać do swoich dzieci. Kuba - 10 lat, Wojtek - 19 miesięcy. Ale jak to małe bździo potrafi latać po domu!!!! Jeszcze nie był tylko na suficie. Gratuluję wszystkim świeżo upieczonym rodzicom. W końcu wasze domy budujecie dla dzieci ( przynajmniej na kilkanaście lat). Gratuluję też tym co dzieci mają trochę większe. A tym co nie mają - życzę powodzenia w działaniu:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 16.10.2002 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2002 Ged, bardzo mnie zaintrygowałeś rytmem życia. Faktycznie, albo kosmonauta albo stewardesa. Tylko ten urlop od marca mi nie pasuje! I Teleekspresu pewno nie oglądasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 17.10.2002 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2002 Albo programista, hi, hi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
henzach 20.10.2002 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2002 Ged a co powiesz o przyspieszeniu przy trójce,to już chyba prędkość kosmiczna,nieniejszym przedstawiam naszych dzielnych pomocników Jaś i Julcia 4-letnie bliżniaki i 3,5 miesięczna Agata pseudo Agutek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 21.10.2002 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 Odra 1300, Riad, PDP11 ... PIV 2.4 Ghz Z urlopem to nie kłopot, gorzej z zarobkami, ale to mój wybór, nie jest źle, da się nawet coś czasem zaoszczędzić (może na jaką chałupę).Ewa zaczęła gaworzyć. Mama kojarzy się jej z mlekiem i kupkami, tata z zabawą. Kto ją lepiej rozśmiesza ? i kto lepiej masuje zakolkowane kiszki ? Mama nie może patrzeć jak to robię, ale pomaga.Ged - tatuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 21.10.2002 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2002 On 2002-10-21 22:17, ged wrote: Odra 1300, Riad, PDP11 ... PIV 2.4 Ghz Z urlopem to nie kłopot, gorzej z zarobkami, ale to mój wybór, nie jest źle, da się nawet coś czasem zaoszczędzić (może na jaką chałupę). No to życzę, żeby PIV2.4 Ghz pozwolił Ci zarobić na co najmniej taką powierzchnię domu, jakiej wymagała Odra 1300! Pozdrowionka dla Ewy i małżonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adamski 22.10.2002 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 Widze ze hasla informatyczne czasem pojawiaja sie takze na forum No tak, z racji wykonywanego zawodu czesciej sie ma do czynienia z internetem. Pozdrowienia dla wszystkich brzdacow (no i dla ich rodzicow) Adamski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alex 22.10.2002 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2002 No to ja też sie zgłaszam, bo moja młodsza- Majka urodzila sie 6-go sierpnia i od tego czasu niejednokrotnie była ze mną na forum (przyssana do cycusia...). A starsza, 2-letnia Dominika, to już roznosi naszą budowę w drobny pył (czyt. dosłownie: gdzie sie da roznosi piach robiąc ciasta, lody, kawke i co tam popadnie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts