Góris 15.02.2004 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Witam, pochwalę się a co wczoraj 14 lutego w Walentynki od żonki otrzymałem najlepszy prezent: KACPERKA Całą ciążę marzyłem aby urodziła właśnie 14 lutego i optowałem aby w przypadku chłopca miał również na imię Marcin urzędnicy powariowaliby . Nadmienię że ja też urodziłem się 14 lutego.Na jego legitymację chodziłbym po bursach a on na mój dowód kupowałby alkohol i fajki Jeśli dziewczynka to miała być Julcia. No ale jest chłopczyk i zostałem przegłosowany przez pierworodnego Bartusia(lat prawie 7) i żonę Kasię - stanęło na Kacperku. Bartuś jest "debeściak" Sprzedaż mieszkania przyjął bez mrugnięcia spytał tylko czy trzeba? Mówię że tak. "No to jak trzeba to trzeba" ot taka dziecięca filozofia hiihii. Ups nie dziecięca kilka dni temu przeprowadził ze mną poważną rozmowę podczas której zdołał mnie przekonać że "...tatko to jak widzisz ja już jestem młodzież" Co do pomocy na budowie to robi co może. Największy wyczynem było wyburzenie 1,5 kg młotkiem ok 6 metrów kw ścianki działowej z czerwonej 6cm cegły. Kuł ok 6 godzin. Jaki on był dumny z siebie A spał z 16 godzin Pozdrawiam wszystkich co już zrobili oraz tych co robią Równie serdecznie pozdrawiam wszystkie już mamy, za chwilę mamy oraz bardzo przyszłe mamy DO DZIEŁA Pozdrawiam Marcin p.s. dorzuciłem fotki maleństwa na stronkę - zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowaczka 15.02.2004 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Gratulacje.To dopiero owocne Walentynki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 15.02.2004 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Gratulacje Góris! Duzo zdrowia dla Kacperka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Góris 15.02.2004 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 WIELKIE dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magi 15.02.2004 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Gratulki Goris http://kartki.onet.pl/_i/d/baby.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Góris 15.02.2004 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2004 Jeszcze raz dzięki Pozdroofka Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 26.02.2004 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Gratulacje dla Gorisa. niezły prezent na Walentynki.Co do przeprowadzki z dotychczasowego miejsca. Mój Miś który lada chwila skończy 3 lata obejrzał nowy dom i stwierdził, że no może być. Pokój OK. Ale który pokój jest dla dziadzisia (obecnie mieszkamy z teściami)?Gdy usłyszał, że dziadzio zostanie w swoim domu oznajmił, że w takim razie on pokój ma (w dotychczasowym domu) i on się nie przeprowadza. Boję jak to będzie gdy nadejdzie dzień przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 26.02.2004 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 No patrzcie... a ja sie wam nie pochwaliłem że 22 grudnia urodziła mi się córeczka, teraz ma już dwa miesiące. Do obejrzenia http://www.dommaksia.prv.pl/index.php?id=dziecko ps. Goris.. gratulki... oj sie będzie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazylka76 26.02.2004 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2004 Najpierw pogratuluję wszystkim swoich pociech i zyczę duuuużo zdrówka, a teraz się sama pochwalę , a co tam . Moje maleństwo ma narazie 21 tygodni i mierzy około 20cm , dzisiaj już wyraźniej dało odczuć o swojej obecności ( niesamowite uczucie) . Na szczęście nie będe musiała przekonywać do przeprowadzki, ponieważ mieszkam w nowym domku od 01.10.2003. i właśnie wtedy............... dzieciątko postanowiło zadecydować za nas i się poczęło Rozwiązanie oceniane na 05.07. dam znać co i jak. Pozdrawiam i życzę wszystkim ociągającym się tak zdecydowanych dzieci jak moje hihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 29.02.2004 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2004 Gratulacje dla wszystkich rodziców świeżych i starszych. Nasi pomocnicy budowlani to 9-letni syn i 7 letnia córka. Oboje czekają na przeprowadzkę (chyba jeszcze nie wiedzą z czym to się wiąże, wcześniejsze wstawanie do szkoły), ale szczególnie córka, bo ma obiecanego pieska, jak się przeprowadzimy Więc mobilizują nas do dalszych prac na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sly70 02.03.2004 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 Właśnie dzisiaj dowiedziałem się, że za około 7,5 m-ca zostanę ojcem Mam nadzieję, że do tego czasu dokończę budowę domu, na który nawiasem mówiąc zacząłem patrząc z trochę innej strony. Pozdrawiam Sly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.03.2004 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2004 sly70: pierwsze dziecko??? no to szykuj sie chlopie... dzieci to lepsze jak budowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 03.03.2004 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2004 Gratulacje sly70. Czyli wszystko jeszcze przed Tobą Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wociek 11.03.2004 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2004 Witam rodziców i dzieci i przyszłych rodziców i wszystkich, a u nas dzieci to: Fryderyk ur. 8-marca-2001 Weronika ur. 13-listopad-2003 Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
a-k-a 01.12.2004 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 witam!pozdrowienia od boba budowniczego: Pawełka lat od jutra 5 i bobika budowniczego :Tomika lat 2,5 ........oraz maluszka z brzuszka gdzieś ok30 tygodni .dziękujemy za płyte z bobem która była dołączona do Muratora kiedyś . pozdrówka ana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delf 01.12.2004 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2004 sly70 tak sobie policzyłam, że to już! I jak?! No to jeszcze raz sie pochwalę moimi chłopcami: Kacper 8 września 2000 Marcin 1 listopada 2003 (he, he wy wtedy marzliście na cmentarzach, a ja na cieplutkiej sali... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.12.2004 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Ja to się będę mogła chwalić zdjęciami gdzieś tak za dwa lata. No, moze półtora Na razie mamy tylko córcię- Korę (owczarek niemiecki) 5 miesięcy i synka- Rudka (rudy kocur dachowiec) 7 miesięcy. Też dają nam nieźle popalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
trach 02.12.2004 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2004 Zdjęcia moich pociech przed chwilą umieściłem w wątku mikołajkowym, ale że mnie tutaj jeszcze nie było, więc witam wszystkich, dotychczasowych i nowych, dzieciatych znajomych z Forum i przedstawiam resztę mojej familii, czyli moje i Agnieszki dzieciaki: 1. Cezary Antoni, model 1996;2. Marta Maria, wzór 1998;3. Stanisław Jerzy, wersja beta (narząd ruchu w trakcie prób) 2003. ...które czują się już na budowie w Żelkowie jak u siebie w domu. Starsze pomagały już przy ogrodzeniu, budowie WC (patrz tutaj oraz tutaj) i składziku oraz sadzeniu sosenek (ze 200 sztuk posadziły własnoręcznie, co widać o tutaj) a Czarek także przy zbijaniu bramki i wykopach pod fundamenty - ma nawet własny (podpisany) szpadel. Więc jest to jak najbardziej ICH budowa... Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts