xardas26 07.01.2019 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Dzień dobry, czy orientujecie się czy w Polsce dostępne są hydranty ogrodowe typu https://www.homedepot.com/p/Everbilt-2-ft-Bury-Depth-Frost-Proof-Yard-Hydrant-EBYH02NL/205031731.Chodzi mi o hydrant o niedużym przekroju dn20 czy dn25 z łatwym odkręcaniem wody (np. przez podniesienie dźwigni). Co najważniejsze chodzi również o cenę - coś w granicach 300zł byłoby akceptowalne.Szukam tego od jakiegoś czasu i nic nie mogę znaleźć, czy nikt nie potrzebuje takich hydrantów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jastrząb 08.01.2019 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Dzień dobry, czy orientujecie się czy w Polsce dostępne są hydranty ogrodowe typu https://www.homedepot.com/p/Everbilt-2-ft-Bury-Depth-Frost-Proof-Yard-Hydrant-EBYH02NL/205031731. Chodzi mi o hydrant o niedużym przekroju dn20 czy dn25 z łatwym odkręcaniem wody (np. przez podniesienie dźwigni). Co najważniejsze chodzi również o cenę - coś w granicach 300zł byłoby akceptowalne. Szukam tego od jakiegoś czasu i nic nie mogę znaleźć, czy nikt nie potrzebuje takich hydrantów? Szumna nazwa. Kupujesz 1m rury ocynkowanej odpowiedniego przekroju i przykrecasz do niego kranik. Bedzie to raczej kosztowac mniej niz 300pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czystesrodowsko 08.01.2019 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Szumna nazwa. Kupujesz 1m rury ocynkowanej odpowiedniego przekroju i przykrecasz do niego kranik. Bedzie to raczej kosztowac mniej niz 300pln Zwykła rura z kranikiem się nie sprawdzi, bo potrzebne jest odwodnienie na dole. Teoretycznie można ręcznie przed zimą odwadniać daną część instalacji, ale chyba nie o to chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts