Kenvelo1991 07.01.2019 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Witam, na strychu mam zamontowaną instalacje wentylacyjna działająca na 4 pomieszczenia. Podłączony mam wentylator kanałowy 2 biegowy i tu rodzi sie moje pytanie: Czy mogę podłączyć ten wentylator pod włącznik światła żeby zapalał sie razem z oświetleniem w łazience i pod orgnialny włacznik który ma funkcje On/Of i 1bieg/2bieg ? i znajduje sie w pralni? Wiem jak to podłaczyć tylko nie wiem jak sie zachowa dostając prąd z 2 rożnych miejsc ale z tej samej fazy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 07.01.2019 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2019 Zachowa się tak samo jak z jednego miejsca - tylko jest to niebezpieczne(zagrożone porażeniem w przypadku awarii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kenvelo1991 08.01.2019 07:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Czyli dac sobie spokój i podłączyć tylko pod włącznik światła ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 08.01.2019 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Najprościej, najbezpieczniej , i zawsze będzie łatwo zdiagnozować usterkę jeśli tylko się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts