simonguru 08.01.2019 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 (edytowane) Witam. Po szlifowaniu pojawiły się placki na ścianie z tego co znalazłem jest to przetarta gładź. Moje pytanie to czy warto to malowac? Wszystko robiłem sam i nie spodziewałem się super efektu. Światło będzie jedno górne plus jakieś lampki na biurkach. Dodaje zdjęcie najgorszego miejsca. Edytowane 8 Stycznia 2019 przez simonguru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 08.01.2019 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2019 Warto to poprawić - bo efekt jest kiepskiej jakości i wszystko będzie widać niezależnie od światła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 11.01.2019 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Jak pomalujesz nierówności będą jeszcze bardziej widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dulux_Polska 31.01.2019 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Witaj simonguru, podstawą jest prawidłowe przygotowanie powierzchni do malowania. Ściany muszą być równe, w przeciwnym razie farba ujawni wszystkie nierówności. Zalecamy powierzchnię zagruntować, nałożyć nową warstwę gładzi i po wyschnięciu wyrównać gruboziarnistym papierem ściernym lub siatką ścierną, następnie wygładzić papierem ściernym drobnoziarnistym aż do uzyskania gładkiej powierzchni. Po ponownym zagruntowaniu i wyschnięciu można przejść do nakładania powłok malarskich. Pozdrawiam Ekspert Dulux Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts