meggi120 09.01.2019 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Nie jestem z konkurencji - nic z tych rzeczy. Po prostu jestem wsciekla klientka. Po 3 latach uzytkowania odradzam wszystkim produkty grohe. Budujac dom myslelismy kupmy drozsze bo beda porzadniejsze i mniej awaryjne. Bzdura. Spluczka podtynkowa grohe- we wszystkich naszych 4 lazienkach (wszedzie mamy taki sam model) zapowietrza sie. Oznacza to ze po nacisnieciu wiekszego przycisku i splukaniu caly czas leje sie woda do kibelka- non stop. Trzeba nacisnac to drugi raz lekko zeby zablokowac to lanie wody. Dzieje sie tak we wszystkich 4 spluczkach grohe.W dwoch bateriach wannowych grohe ze sluchawka i z mieszaczem - mieszacz nie dziala. Leci bardzo chlodna woda i nie da sie uzyskac normalnej temperatury. Efekt na dzien dzisiejszy- nie mozliwosci kapania sie w wannach. I nie jest to wina pieca podgrzewajacego wode A wiec grohe- sroe. Nie polecam i ostrzegam. My niestety wszedzie mamy ich spluczki i baterie. Wolalabym chyba tania chinszczyzne bo przynajmniej bylabym przygotowana na swarie po 2 latach i nie zalowala i wymienila na nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 09.01.2019 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Odradzasz Grohe a w tytule Geberit, ciekawe. Ja mam podtynkowe z Geberit-a, były drogie ale nie żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 09.01.2019 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 Odradzasz Grohe a w tytule Geberit, ciekawe. Ja mam podtynkowe z Geberit-a, były drogie ale nie żałuję. Podaj model jak możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 09.01.2019 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 A to nie wina wody? wszystko wskazuje na złą jakość wody i uszkodzenia z tego wynikające. Brak mechanicznych filtrów powoduje bardzo często te problemy. Ze względu, że dzisiejsza fotografia jest prosta, proszę zrób zdjęcie zbiornika(zaworów) o zdjęciu przycisku spłuczki podtynkowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emigrus 09.01.2019 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2019 (edytowane) Nie ma przypadkiem uniwersalnej zasady - nie chcesz mieć kłopotów kupuj Geberit i nic innego. Sąsiad ma geberita 18 lat i to nie jakiegoś lepszego tylko ten Basic, czy jak on tam się zwie. Woda twarda, nie ma zmiękczacza ani filtrów. Do dziś żadnych problemów. Sam remontując latem łazienkę wstawiłem Geberita duofix UP320 H112 - 111.320.00.5. Po co zawracać głowę innymi markami. Lepiej wydać trochę więcej i mieć spokój. Edytowane 10 Stycznia 2019 przez emigrus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 10.01.2019 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Podaj model jak możesz Geberit Duo Fix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts