Zwibel 11.01.2019 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Panowie poczytajcie o firmie Schwabe. Jak dla mnie jak narazie rewelacja. Firma mało znana na naszym rynku. Ogólnie produkują tyle co dwaj najwięksi gracze na rynku razem wzięci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin225 11.01.2019 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Panowie poczytajcie o firmie Schwabe. Jak dla mnie jak narazie rewelacja. Firma mało znana na naszym rynku. Ogólnie produkują tyle co dwaj najwięksi gracze na rynku razem wzięci. A nie czasem Schwab? Bo tylko takie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zwibel 11.01.2019 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafiRuX 16.01.2019 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Ciężko mi uwierzyć, że tylu osobom zestawy podtynkowe GROHE tak dały plamę. Firma kiedyś słynęła z wysokiej jakości tego typu produktów Ktoś z kontroli jakości musiał u nich przysnąc, pewnie dotknęło to całej partii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wg39070 16.01.2019 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Ciężko mi uwierzyć, że tylu osobom zestawy podtynkowe GROHE tak dały plamę. Firma kiedyś słynęła z wysokiej jakości tego typu produktów Ktoś z kontroli jakości musiał u nich przysnąc, pewnie dotknęło to całej partii. Mercedes też kiedyś kojarzył się z jakością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.03.2019 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2019 mam TECE od 15lat...działa wszystko bez awarii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robinson74 20.04.2020 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Firma mało znana na naszym rynku. Ogólnie produkują tyle co dwaj najwięksi gracze na rynku razem wzięci. Też rozważam Schwab. Mam nadzieję, że to będzie dobry wybór. Nadal podtrzymujesz swoją entuzjastyczną opinię? Tak ogólnie, czy o jakichś konkretnych modelach? Chociaż tu jest negatyw, ale bez kontynuacji tematu: https://forum.muratordom.pl/showthread.php?171469 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 20.04.2020 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2020 Jako drugi porcelanowy telefon, 5 lat temu wziąłem Koło. Pasowała mi kultura przycisku i muszla . Po dwóch latach zaczął przepuszczać, pływak chodził płynnie ale ciągle lekko lał, musiałem ręcznie zamykać. Wyjąłem moduł z pływakiem, rozebrałem cały zawór i w środku w gumie (czarny mieszek) , dokładnie na linii krawędzi dyszy odpływowej, było wbite ziarnko piasku średnicy 2mm - zmierzyłem suwmiarką. Złożyłem i jest OK. Wszystko zabudowane, przypuszczalnie coś z rur przed montażem lub brak sitka przez zaworem. Tak czy inaczej lokalny "fachowiec" się popisał przy montażu. Więc na Koło złego słowa nie powiem. Jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts