Stermaj 15.01.2019 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 Może ja spróbuję odpowiedzieć, Coś Ci się pokróliczkowało;-) Jak podłączyć przewód do gniazdka, ano normalnie tylko zależy ilo żyłowy. Chciałeś zabłysnąć a wyszło jak zwykle;-) Żyła, przewód, kabel. Masz rację pokróliczkowało mi się i z błysku nic nie wyszło. Dzięki za sprowadzenie na ziemię . Czasem trzeba się pośmiać i z samego siebie jak się strzeli gafę. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 30.01.2019 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2019 (edytowane) Czyli rozumiem, że się nie myliłem, że elektrony płyną najintensywniej po powierzchni, tylko nie wiedziałem, że przy takich przekrojach jest to pomijalne. Nie chodzi o przekrój. Powinno być: "..., że przy takich częstotliwościach jest to pomijalne." Edytowane 30 Stycznia 2019 przez krzcel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts