TangoPapa 10.01.2019 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Cześć, Jestem po spotkaniu z Panią z firmy Eurodomy - rozmawialiśmy o budowie domu z keramzytobetonu. Rozmowa rzeczowa w dobrej atmosferze. Jednakże przed podpisaniem umowy wolę się jeszcze upewnić czy może ktoś z Was ma jakieś doświadczenia lub opinie o tej firmie? PozdrawiamTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 11.01.2019 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Mój dobry kolega buduje z nimi w Górze Kalwarii; również keramzytobeton; jak na razie - wszystko w porządku. Stan - płyta, ściany parteru, strop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
negatywnie 19.09.2024 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2024 Witam, ciekawy jestem, czy zdecydował się pan na realizację z Eurodomy... Ja już od powyżej roku jestem w trakcie realizacji z tą firmą... i NIESETY na każdym kroku pojawiają się coraz większe problemy... (!!!) Skutki braku pracy z harmonogramem, braku koordynacji pracy różnych ekip, braku odpowiedzialności za jakość prac podzlecanych przez Eurodomy innym firmom... Właścicielka firmy "zdejmuje maskę z twarzy", kiedy tylko podpisze się z nimi umowę... Baaaardzo słaby poziom komunikacji... NIE POLECAM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts