darorsa 10.01.2019 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Witam.Zastanawiam się na wyborem szlifierki kątowej z regulacją obrotów do kwoty 430 złZnalazłem dwa modele Bosch GWS 9-125 S i Metabo WEV 10-125 QuickBosch jest awaryjny, a naprawy pogwarancyjne są drogie, o Metabo wiem tyle że jest to sprzęt profesjonalny Którą z tych szlifierek polecicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 10.01.2019 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2019 Zastanawiam się do czego Ci taka szlifierka ma służyć i skąd opinia o niebieskiej serii Bosch, że awaryjna?Ale widzę , ze poszukujesz narzędzia mocy 900-1000W a więc będzie pracowała dosyć ciężko. Cóż jeśli mierzysz w taką moc to można dołożyć parę złotych do budżetu i kupić DeWALT DWE4257 1500W to tylko 50 zł ponad granicę.Ja kupiłem do domowych "szaleństw Bosch-a Professional GWS 9-125 S za niecałe 300(promocja przed świętami) i jestem bardzo zadowolony. Mam też Hitachi, ale bez regulacji ta to "mała ale wariat"Jeśli potrzebujesz naprawdę tej mocy to polecić mogę j/w . Metabo to dobra marka, ale kiedyś - teraz zbliżyła się do Makity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darorsa 11.01.2019 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 O Boschu mam taką opinię, bo pracuje w sklepie z elektronarzędziami i dużo tego przynoszą do naprawy. Szlifierka ma być na prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.01.2019 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Zapewne dlatego dużo, bo najwięcej tych elektronarzędzi pracuje i są najbardziej popularne, i warto je naprawić , inne po prostu się wyrzuca. Jeśli chcesz zrobić prezent to oczywiście Metabo - to dobry wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gocha68 11.01.2019 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Ja kupiłam Boscha na prezent bo jest taki o małej średnicy , i jeszcze dokupiłam kilkanaście różnych tarcz, nawet taką z papierami ściernymi - mina obdarowanego bezcenna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts