Danajot 07.08.2002 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 w jaki sposób zlikwidować tłuste plamy na ścianie ? - ściana łyta g-k pomalowana farbą akrylową. Prysnął mi tłuszcz z brytfanny i natychmiastowe zmycie ściany z płynem do naczyń nie przyniosło skutku. Obawiam się, że powtórne malowanie też nic nie da, a tłuszcz wylezie na wierzch. Pomóżcie - ściana malowana 2 tygodnie temu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mc 07.08.2002 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2002 Przed malowaniem daj dwa-trzy razy unigrunt,powinno pomóc.Miałem kiedyś ciemny zaciek na suficie który przebijał przez farbę popomalowaniu,kilkukrotne zagruntowanie dało dobry efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 08.08.2002 05:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2002 mc- dziękuję za radę, spróbuję Twojego sposobu i mam nadzieję, że z dobrym skutkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 08.08.2002 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2002 Ja bym zeskrobał przynajmniej papier w tym miejscu, potem UniGrunt, Cekol i farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 08.08.2002 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2002 krzysztofh- troszkę więcej pracy, ale faktycznie większa szansa na powodzenie, dziękuję za pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts