Dominik1719499811 09.10.2005 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Pewnie, że parterówka! Nie zastanawiaj się ani minuty! Czy teściowa nigdy nie mieszkała w bloku? Ja owszem - i mam dość! serdecznie! Wróć się ze 3 razy na piętro, gdy Ci się spieszy i jesteś np. w kreacji wieczorowej po jekiś drobiazg to naprawdę docenisz dom parterowy! Ja co prawda mam piętro, ale tylko nad 1/3 domu i w planach jest, żeby były tam pokoje dla dzieci! Ja nie mam ochoty łazić po schodach (a zwłaszcza jak bedę miał XX- dzieści lat). Co za człowiek - własnym dzieciom taki los szykować ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 09.10.2005 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2005 Parterówka. Wygodniej - nie musisz ganiać po schodach. Ciszej - dziecko wbiegające na schody robi sporo hałasu. Dziecko spadające ze chodów jeszcze więcej. No i według mnie rozłożysty dom wygląda ładniej (ale to moje zdanie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 10.10.2005 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2005 Whisper ...nie tylko Twoje Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edith 23.10.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2005 Witam, wiadomo ile ludzi tyle opinii, . Ja jestem za poddaszem, a schody sie przydają, mam prace raczej siedząca, gdzieś się trzeba czasami pogimnastykowac . Pozatym za dwupoziomowym przemawaija do mnie względy ekonomiczne np. ogrzewanie, ciepło lepiej sie rozchodzi do góry niz na boki, sprawdziłam wśród znajomych. Pozatym lubię posiedzieć z ksiązka na moim balkoniku z widokiem na mój sad i ogród.... Decyzje jaki domek musisz sobie dobrze przemysleć, bo to Wy tam bedziecie mieszkać z mężem nie teściowa. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek1969 22.11.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Witaj! Ja też jestem za domem parterowym. Sporo czasu minęło od czasu kiedy napisałaś tego posta. Jeżeli możesz to powiedz co w koncu wybraliście. . ps. mam nadzieję , że wybierałaś Ty z mężem , a nie teściowa z synem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorotazab 22.11.2005 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 Wedlug mnie decyduje ten kto bedzie mieszkal!Skoro ona woli z poddaszem uzytkowym to niech sobie taki postawi i juz a Ty upieraj sie przy swoim bo w koncu to bedzie Twoj dom i to Ty masz byc szczesliwa to Tobie ma sie on podobaci to dla Ciebie ma byc wygodny!!! A Twoj maz skoro chcial poczatkowo parterowy (bo tak rozumiem z tekstu) a zmienil zdanie pod wplywem mamusi (to wynika z tego ze Jemu to i tak wszystko jedno) to w koncu kogo i po co On chce tym domem uszczesliwiac Ciebie bo jestes jego zona czy swoja mamusie??? Sory za styl odpowiedzi - ale taka jestem jak mnie ktos wkurza to jestem bezwzgledna i mowie co mysle - prosto w twarz!Jestem z Toba i pamietaj nie daj sie to TWOJ DOM I TWOJEGO MEZA A NIE TESCIOWEJ!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts