merchel 11.01.2019 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam, Chciałbym zakupić wkład kominkowy narożny , początkowo myślałem o ZIbi BS , w jednym miejscu zachwalano mi Defro Home. Wiadomo firma Defro na rynku jest od wielu lat , jednak kominki to chyba robią od niedawna , przynjamniej ja wcześniej nie słyszałem . Macie jakieś doświadczenia i ich wkładami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 11.01.2019 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam, Chciałbym zakupić wkład kominkowy narożny , początkowo myślałem o ZIbi BS , w jednym miejscu zachwalano mi Defro Home. Wiadomo firma Defro na rynku jest od wielu lat , jednak kominki to chyba robią od niedawna , przynjamniej ja wcześniej nie słyszałem . Macie jakieś doświadczenia i ich wkładami ?Wystarczy dotknąć, by się przekonać, że to "trochę" solidniejsze od Zibiego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakcenty 05.03.2019 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2019 Merchel ja waham się pomiędzy wkładem defro home prima sm bp (dwie szyby łączone) a wkładem romotop heat 2g s 70 (tu chyba szyba gięta). Czy zdecydowałeś się w końcu na defro i możesz coś o tym wkładzie napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts