ADI-mistrzu 11.01.2019 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Witam, Nie mogę znaleźć nigdzie przykładowych kosztów, może mi pomożecie. Jaki mniej więcej jest koszt robocizny za samo zaciągnięcie siatki i kleju na styropian wcześniej już przyklejony?Czyli bez przyklejania styropianu.W cenie zaciągania siatki także usługa zacierania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jak_to_mozliwe 11.01.2019 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 Od 15zł / m2 do pewnie i 60zł / m2. Zależy od ekipy, regionu itp.Zadzwoń do paru ekip ze swojego regionu i wyciągnij średnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.01.2019 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 To prawda, że cena może być różna i niekiedy całkiem skrajna. U mnie ostatnio sąsiad chciał sobie zaoszczędzić i sam przykleił styropian potem szukał ekipy która na to położy mu siatkę klej i tynk .Znalazł ekipę po roku! musiał jeszcze przeszlifować powierzchnię bo troszkę się utleniła i groziło odspajaniem siatki.Zapłacił 25 zł/m2 i skończyło się właśnie na siatce i gładkim kleju pomalowanym gruntem z dodatkiem barwnika koloru żółtego. Nie mógł się zdecydować na rodzaj tynku , a kiedy już miał kupić firma zrezygnowała. Stąd wiem ile zapłacił za siatkę i tynk oraz gruntowanie. Teraz ma problem - bo jak chciał to firmy miały zarezerwowane terminy i nikt nie chciał łapać się za niewielką cześć ceny ocieplenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tkaczor123 11.01.2019 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2019 20zł zrobiłem Tobie cenę promocyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts