ArokX 12.01.2019 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Cześć,kupiłem wiertarko wkrętarkę DeWalt i zauważyłem że przycisk zmiany kierunku pracy wiertarki bardzo lekko działa. Skok przycisku z jednej strony jest normalny.... taki jak w narzędziach np Bocha. Natomiast skok przycisku z lewej strony narzędzia ma skok ok 1mm.Powoduje to że włącznik albo się blokuje albo przypadkowo zmienia kierunek pracy trzymając go w rękawicach roboczych.Czy użytkownicy DeWatla akumulatorowych innych wiertarek tez takie odczucia mają?Dodam że serwis gwarancyjny nic nie zrobi bo "ten typ tak ma", reklamowałem 2 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArokX 15.01.2019 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 No to dodatkowo koncówka wiertarki okazuje się "bić". Każde wiertło wydaje sie być krzywe . Lipa mi sie trafiła a serwis gwarancyjny twierdzi ze jest ok. Jednym słowem uprzedzam przed tyn modelem. Najpierw sprawdzić przed kupnem :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 15.01.2019 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2019 nie znam 996, ale od kilku dobrych lat używam 795, teraz w garażu mam dwie takie (a z podobnych w chwycie, właczniku dcf 886 i 887) i sobie bardzo chwalę, żadnych takich cyrków z nimi nie ma, ani z włącznikiem ani z wrzecionem, może dla pewności porównaj swój model w jakimś sklepie z identycznym "z półki"? wtedy się dowiesz czy to wada modelu czy też egzemplarzaa może spróbuj reklamacji w innym serwisie dewalt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mendium 24.01.2019 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Mam od 2 lat dcd996 Kupiłem jak stawialiśmy krokwie na domku.Przełącznik zmiany obrotów działa "stosunkowo ciężko" ale dobrze w porównaniu do innych moich wkrętarek, bosch, hitachi. Co do bicia uchwytu też nie zauważyłem. Wsio działa jak należy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 24.01.2019 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2019 Jakiś wadliwy egzemplarz Ci się trafił - reklamować produkt nie spełnia wymagań - muszą coś z tym zrobić. Napisać wiadomość do centrali o kłopotach , ta firma dba o markę więc wątpię aby pozwoliła sobie na taki bubel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts