Peter777 12.01.2019 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2019 Witam. Stoję przed wyborem drzwi zewnętrznych. Wybór padł na aluminiowe. Zainteresowały mnie najbardziej Drzwi ALUHAUS model Flatt- główne skrzydło pełne z naświetlem bocznym szyba refleks. Czy ktoś takie drzwi użytkuje i może się wypowiedzieć na ich temat? I czy ich wersja standard jest wystaczającą jeśli chodzi o funkcjonalność i bezpieczeństwo przed np włamaniem? Czy jednak warto coś dobrać extra? Dziękuje i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grabicak 17.01.2019 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Patrząc na statystyki policyjne - włamania do domów przez drzwi to niewielki procent wszystkich włamań. Jeśli będziesz miał ryglowanie 3-punktowe automatyczne + porządne zawiasy to będzie ok. ALUHAUSA nie znam ale podobne drzwi ma każdy liczący się producent. Ja handlowałem Dako a teraz Ekooknami i klienci byli zadowoleni i z jednych i z drugich (choć Despiro z Ekookien są moim zdaniem lepsze). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d7d 17.01.2019 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Dlaczego akurat ta firma ALUHAUS a nie inna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
theme 22.01.2019 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Mi to śmierdzi reklamą. Tego samego dnia gość szuka alu elite, a za 30 min już szuka alu flatt. Przypadek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts