piotrek1349 13.01.2019 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Szanowni, Przymierzam się do montażu stelażu podtynkowego. Mam ubikację szeroką na 84cm. Niestety stelażu nie mogę zamocować do tyłu. Nie mam tam ściany. Przechodzą rury wodociągowe oraz kanalizacja. W związku z tym jestem zmuszony mocować stelaż do ścian bocznych. Czy znacie jakieś rozwiązanie aby zamocować to do ścian bocznych?Czy są jakieś gotowe rozwiązania czy muszę tworzyć jakąś konstrukcję z profili? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romano78 13.01.2019 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2019 Wystarczy jakiś profil przez całą szerokość pomieszczenia lub dwa grube kątowniki o bokach20na20cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysiekOOL 17.02.2019 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2019 Pytanie mam. Stelaż podtynkowy stawiać przed wylewkami czy dopiero po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts