sadam2809 14.01.2019 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2019 Witam. Podzielcie sie krótkimi informacjami: - Jaką Firme pomp cieplnych powietrznych polecacie? Jakich szukaliscie przed inwestycja i kto wam doradzał? Czy drogie oznaczja lepsze a tansze gorsze? - Gdzie najlepiej uderzyc by ktoś mogł sprawdzic budynek, zrobic wycene i doradzic?- Czy jest tutaj ktos z Opolskiego, ma namiary, moze pokierowac, polecić i zna pare dobrych firm ktore specjalizuja sie mozntazem? Z gory dzieki za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robos2234 21.01.2019 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 w opolskim to PC SILESIATERM napisz polecą Ci dobrego instalatora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 21.01.2019 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Sadam ja jestem z opolskiego ale pamiętaj że często zakup blisko nie oznacza że kupiłeś "dobrze" a dla mnie kupić "dobrze" wcale nie oznacza kupić najtaniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pratchawiec 21.01.2019 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2019 Witam. Podzielcie sie krótkimi informacjami: - Jaką Firme pomp cieplnych powietrznych polecacie? Jakich szukaliscie przed inwestycja i kto wam doradzał? Czy drogie oznaczja lepsze a tansze gorsze? - Gdzie najlepiej uderzyc by ktoś mogł sprawdzic budynek, zrobic wycene i doradzic? - Czy jest tutaj ktos z Opolskiego, ma namiary, moze pokierowac, polecić i zna pare dobrych firm ktore specjalizuja sie mozntazem? Z gory dzieki za podpowiedzi Witam Wysłałem wiadomość na priv. Pozdrawiam Pratchawiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniin 22.01.2019 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Wiadomość na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pratchawiec 22.01.2019 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Leniin Dziękuję i pozdrawiam Pratchawiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kryzys 22.01.2019 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Nie chciałbym kogoś źle oceniać ale jako wieloletni mieszkaniec Ślaskiego a od ponad 3 lat Opolskiego gorąco polecam firmy z Śląskiego , są tańsi szybsi , tu ceny jakieś oderwane od rzeczywistości nie wiem z czego to się bierze ale ja wszystko zwoziłem ze Śląskiego nawet głupi tłuczeń to po 80/tona tam 30/tona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 22.01.2019 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 (edytowane) Panowie dajcie już spokój tym przepychankom. Zamiast skakać sobie nawzajem do gardeł, pozwólcie nam rozstrzygnąć spór i Wasze jakiekolwiek podejrzenia o jakiekolwiek łamanie regulaminu. Wystarczy zgłośić post do moderacji, na który znaczek kliknąć chyba przypominać nie muszę?Kolego szklara, nietaktem, delikatnie mówiąc jest rozsiewanie niesprawdzonych informacji. Pamiętajcie łatwo kogoś bez podstawie obrzucić błotem, zwłaszcza na różnych rodzajach for...Dobrze byłoby wyzbyć się takich praktyk.Gwoli wyjaśnienia bo nie chciałbym by bezpodstawne podejrzenia rozlały się na całe forum, kubson i TwójPan to nie ta sama osoba. Nie wracajmy już więcej do tego.Kolego kubson prosiłbym następnym razem zgłaszać takie wątpliwości co do nie czystych intencji userów, nam moderatorom. Podejrzewam, że masz zastrzeżenia odnośnie mojej pracy, (nie przeszkadza mi to) ale oprócz mojej osoby jest jeszcze czterech innych moderatorów i do tego Redakcja, która od samego początku mocno zaangarzaowana jest w moderację. Pozwól im ocenić, kto,w jaki i czy w ogóle złamał podstawy regulamin FM.Dla reszty nowych i już mocno zaangażowanych w życie forum userów polecam szukanie i polecanie sprawdzonych instalatorów na wątkach typu „Biała lista...”. Niestety nie pamiętam jak ten wątek się dokładnie nazywał. W ten sposób unikniemy wielu nieporozumieniom, utarczkom słownym, krótko mówiąc obrzucanie się błotem podobnym do tego w tym wątku.Pamiętajcie, że nie jesteśmy tu sami, każdy z nas buduje lub już dawno swój dom wybudował, każda podobna do tej wojenka może i jest istotna dla Was uczestników sporów, ale zapominacie o innych początkujących forumowiczach. Oni właśnie zamiast wygrzebać coś porzytecznego dla siebie, „brodzą” w błocie, którym co jakiś czas nawzajem się obrzucacie. Dla mnie osobiście taka, jak i podobne tu na FM zauważane postawy pachną, krótko mówiąc egoizmem..... Edytowane 22 Stycznia 2019 przez Tomaszs131 Korekta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szklara 22.01.2019 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Skąd taka pewnośc, ze nie ta sama, jak widzę że nawet składnie ma taka samą? Różne IP? Setki programów to umożliwia, lub w ostateczności post z kompa i post z tel gsm. IP różne. Ale składnia i gramatyka ta sama:) Koles upomniany, uśpił swojego sobowtóra. Pomogło? Pomogło:) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 22.01.2019 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Szklara daj już na luz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szklara 22.01.2019 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2019 Daję. też jestem adminem i w sumie jedynym modem na forum mojego portalu. Kiwają mnie jak chcą, gadają sami ze sobą czasem, normalnie rzeczywistość wirtualna - stąd wiem, dlatego łapię gramatykę i ten sam przekaz zwłaszcza postów minuta po minucie ale z innym nickiem. Ale to już lekki OT. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts