ziaba 15.10.2004 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Ja niżej podpisana z dobrego serca działająca , jestem w FCC ( Fan Club Croyena) i upraszam Redakcję o specjalne uhonorowanie owego osobnika pci męskiej o nicku Kroyena , za niespożyte siły w celności komentarzy i usilnych staraniach, by każden konflikt werbalny był rozwiązany pokojowo i na wesoło. Prośbę swoją motywuję udżwięcznieniem swego głosu po każdym wyrażeniu przez owego osobnika opinii i pozyskiwanym przez to wielce dobroczynnemu humorowi nie rzadko na cały dzionek. Z poważaniem Ziaba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 15.10.2004 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Drobna korekta Radomianom w drogę nie wchodzę bo to chłopy harde i twarde. W dorym znaczeniu tego słów powyższych (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 15.10.2004 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 Przyłączam się do podania, wirtulanie naklejam znaczek skarbowy z 5 zl. Należy sie chłopakowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 15.10.2004 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2004 ja z mojej strony mogę się podzielić z kroyeną (moim forumowym idolem zresztą ) prezentem od Redakcji o ile takowy w końcu dostanę , a na razie drugi znaczek skarbowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 18.10.2004 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Tylko mi tych znaczków nie stęplować, dam je na parę i pewnie niedługo jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
preev 18.10.2004 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Tylko mi tych znaczków nie stęplować, dam je na parę i pewnie niedługo jak znalazł. nie dość, że się poświęcić dla kroyeny to jeszcze wymagania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 18.10.2004 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2004 Niniejszym, popierając Osobę Ziabowatą cnót wszelakich pełną i przyklejając się zamiast znaczka do podania, upraszam usilnie o uzupełnienie stanu posiadania Kroyeny o "uhonorowanie przez Redakcję", cokolwiek to by to miało znaczyć. uniżone ukłony Luśka PS. Ale mnie nie można na parę, bo wyparuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 27.10.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2004 j.w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 28.10.2004 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 A Redakcja milczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2004 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 to ja zamiast znaczka skarbowego słuzbowego - bombonierkę i kawę ( jak w PRL-u) dla Pani Zosi z kadr i od przyznawania odznaczeń - dołączam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 28.10.2004 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Typowanego prosimy o adres. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 28.10.2004 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Redakcjo, DZIEKUJEMY!!!!!!!!!!!!! W imieniu swoim dziękuję i tych, co prosili o kubek! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 28.10.2004 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 No niech ktoś mi teraz powie, że bomboniera i kawa nie pomagają w "załatwianiu spraw" Sprawdzone metody są najlepsiejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 28.10.2004 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 Redakcjo .. uziabiam serdecznie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 28.10.2004 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 No tak, ale by historia się szczęśliwie zakończyła, trzeba monitować nagrodzonego, aby użyczył Redakcyji danych teleadresowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 28.10.2004 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2004 dobra , dobra Kroyena - teraz nas zapraszasz na kawę i bombonierke w nowym kubku - oczywiście ? oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.10.2004 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Jaki kubek? Co za kubek? Aaaa, do bombonierki (oczywiście ). Oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 29.10.2004 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Słuchajcie jak Kroyena dostanie kubek. To może od nas coś do kubka?No, jakiś wypełniacz, rozgrzewacz, podnoszacz na duchu (choć Mu go nie brak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.10.2004 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Uprzedzę cios. Nie brak bo jeszcze na dobre budowy nie zaczął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 29.10.2004 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Wiornastek, Ty się nie kryguj ino odlewaj. Jak już smakować, to z zaufanego systemu skraplającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts