Wciornastek 29.10.2004 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Już Kroyenie proponowałam domową nalewkę na spircie. Całkowicie ekologiczną i zrowotną (sama witamina). Ale może rzeczony ma inne wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 29.10.2004 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Adwent za pasem, wątroba tylko jedna, ...ale też raz tylko kozie śmierć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 29.10.2004 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2004 Przecież proponuję witaminy. Dla zdrowotności i spokojności.[/code] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 30.10.2004 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Na deszczowe dni trzeba też coś mieć...... P.S. Redakcja nas lubi!!!! I Kroyenę też !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 30.10.2004 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 Na deszczowe dni trzeba też coś mieć...... P.S. Redakcja nas lubi!!!! I Kroyenę też !!!!! Nooo wygląda na to, że nas jednak Redakcja lubi ... a z drugiej strony ... Luśka, czy nas można nie lubić A na deszczowe dni mogę zaoferować czerwone, półwytrawne winko własnej roboty . Ubiegłoroczne pysznie smakowało z KKM /Kultowego Kubka Muratora/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka 30.10.2004 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2004 czy nas można nie lubić W życiu!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 24.11.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 W związku ze zbliżającym się 6 grudnia chciałem sięnieśmiało przypomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.11.2004 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2004 No cóż skoro Redakcja sie nie kwapi z dostarczeniem kubków, to zawsze można taki kubek wylicytować sobie na licytacji dla Nikolihttp://www.dlanikoli.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 22.12.2004 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2004 Niniejszym oświadczam, iż prośbę towarzyszki ziaby zrealizowano. Jestem szcześliwym posiadaczem naczynia kultowego barwy czerwonej z napisem białym. Znaków szczególnych - obtłuczeń - jak na razie brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts