Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nikola - dobre wiadomo?ci

Recommended Posts

• Odpowiedzi 50
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tylu jest na forum informatyków i komputerowców.Może niech złożą wspólnymi siłami komputer?Ustalą kto,co,jakie części.Złożyć mogą nawet na zjeździe.A my zrobimy zrzutę na oprogramowanie.

Może to i niezły pomysł ale;

Nie wiemy jakie parametry powinien posiadać ten komputer, żeby oprogramowanie działało

Trzeba by tu wywołać wszystkich informatyków do tablicy, wybrać kogoś zarządzającego tą "operacją"...no nie wiem jakoś tego nie widzę...a może się mylę :-?

Tylu jest na forum informatyków i komputerowców.Może niech złożą wspólnymi siłami komputer?Ustalą kto,co,jakie części.Złożyć mogą nawet na zjeździe.A my zrobimy zrzutę na oprogramowanie.

Może to i niezły pomysł ale;

Nie wiemy jakie parametry powinien posiadać ten komputer, żeby oprogramowanie działało

Trzeba by tu wywołać wszystkich informatyków do tablicy, wybrać kogoś zarządzającego tą "operacją"...no nie wiem jakoś tego nie widzę...a może się mylę :-?

Pomysł może i fajny, lecz jest jedno ale.... każdy kto choć troche orientuje sie w temacie składania komputerów, wie doskonale, że nie można złożyc dobrze działającego komputera z przypadkowych części. Pewne czesci dzialaja ze sobą dobrze, a nie które nieszczególnie...

uwazam ze lepszym rozwiązaniem byloby zebrac pieniądze na gotowy komputer wraz z oprogramowaniem, tylko musze powtórzyc pytanie Edzi.. jakie jest potrzebne oprogramowanie do takiego komputera do rehabiliacji dla Nikoli..

Pomysł może i fajny, lecz jest jedno ale.... każdy kto choć troche orientuje sie w temacie składania komputerów, wie doskonale, że nie można złożyc dobrze działającego komputera z przypadkowych części. Pewne czesci dzialaja ze sobą dobrze, a nie które nieszczególnie...

uwazam ze lepszym rozwiązaniem byloby zebrac pieniądze na gotowy komputer wraz z oprogramowaniem, tylko musze powtórzyc pytanie Edzi.. jakie jest potrzebne oprogramowanie do takiego komputera do rehabiliacji dla Nikoli..

Maksiu nie wiem jakie oprogramowanie jest potrzebne do takiego komputera. Dlatego myślę, że jedynym skutecznym sposobem pomocy w tym wypadku będzie zebranie pieniędzy ile się da. Wydaje mi się, że taki komputer nie jest tani.

To może dowiedzmy się jaki to musi być komputer i zróbmy licytację "w dół".

Który z forumowiczów-informatyków taniej go wykona.W zamian zostanie mu przyznany odpowiedni honorowy tytuł i ranga przy nicku (na przykład),albo redakcja dorzuci coś od siebie(darmowa prenumerata,dostęp do archiwum,czy rozkładówka w następnym numerze :D ).

Nie jest to moja branża,ale aby zacząć zobowiązuję się dostarczyć dobrą klawiaturę,mysz,głośniki i portfel na CD.

Niestety z odpowiedzią na to pytanie musimy poczekać do przyszłego tygodnia. W Warszawie są teraz ferie, więc i ludzi sporo na urlopach.

Mam namiar na Panią , która prowadzi rehabilitację Nikoli i ona może nam udzielić informacji w temacie.

Wróci z urlopu w przyszłym tygodniu.

pozdrawiam

Edzia

Okazuje się, że komputer do rehabilitacji dla Nikoli nie musi posiadać jakichś specjalnych parametrów.

Musi być koniecznie z kartą dźwiękową i z możliwością zainstalowania programów edukacyjnych, graficznych.

Ewo, a nie podano Ci adresu pod który masz wysłać kalendarz.

Nie martw się, że nikt się nie zgłosił / ja też nie zgłosiłam się po wylicytowane przedmioty/ najważniejsze, że pieniądze zostały wpłacone. :)

pozdrawiam

Edzia

Ewo, a nie podano Ci adresu pod który masz wysłać kalendarz.

Nie martw się, że nikt się nie zgłosił / ja też nie zgłosiłam się po wylicytowane przedmioty/ najważniejsze, że pieniądze zostały wpłacone. :)

pozdrawiam

Edzia

No nie podano... :( ale jezeli faktycznie pieniadze zostaly wplacone, to mnie to bardzo pocieszylo! :)

Potwierdzam,że w sobotę przywożę to,do czego się zobowiązałem.

No i wywiązał się pattaya ze zobowiązania.

W imieniu wzruszonych rodziców Nikoli jeszcze raz dziękujemy... :D