kwiatton27 16.01.2019 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Witam wszystkich. Proszę o dobrą radę. Przyszło mi zrobić szybko szalunek pod schodek do niższej części parteru. Zejście z jadalni i korytarza do salonu.Miał być murowany ale w sumie lepiej go zalać przy okazji robienia wylewki. Szalunek zrobiłem jak na zdjęciu (mój pierwszy w życiu) i teraz zastanawiam się jakie zbrojenie do niego włożyć? Takie jak na wieńce zrobić ze strzemionami i ułożyć w dwóch poziomach zachowując około 10 cm odstępu między poziomami? Czy w formie siatki na podstawie i w połowie wysokości stopni? Co radzicie? I jaki drut? 8 wystarczy? Schody maja kształt wklęsłego łuku, jeden bok ma długość 2,3 m drugi 1,3 m, wysokość stopnia 18 cm, głębokość stopnia 30 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatton27 16.01.2019 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Zdjęcie szalunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts