oliwierek1305 16.01.2019 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Witam, na wiosnę planuję ruszyć z budową domu, w mojej miejscowości planowane jest rozciągnięcie nitki gazu, i stąd moje pytanie, czy ktoś może mi dokładnie wyjaśnić jakie dofinansowanie i do czego mogę uzyskać jeśli nie wymieniam starego pieca tylko zakładam nowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 16.01.2019 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2019 Rozumiem że ktoś z drugiego końca PL ma za ciebie udać się do Twoje gminy popytać jakie sa u Was programy i Ci tu opisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 17.01.2019 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2019 Witam, na wiosnę planuję ruszyć z budową domu, w mojej miejscowości planowane jest rozciągnięcie nitki gazu, i stąd moje pytanie, czy ktoś może mi dokładnie wyjaśnić jakie dofinansowanie i do czego mogę uzyskać jeśli nie wymieniam starego pieca tylko zakładam nowy? Przecież się jeszcze nie wybudowałeś nic nie zgłosiłeś w gminie ,a szukasz dotacji.Dobrze jajmar Ci tłumaczy.Nie rozumiem tego? Rozwiń. ........nie wymieniam starego pieca tylko zakładam nowy?........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts